top of page
  • Foto van schrijverCarolien

De volgende stap!

Met ingang van 1 juni worden er weer een aantal versoepelingen doorgevoerd wat betreft de maatregelen om het Coronavirus in te dammen. Door deze versoepelingen is het dan mogelijk om mijn geplande Open Meditatie Sessies te gaan uitvoeren! Natuurlijk wel met in acht neming van de nog altijd geldende richtlijnen van 1,5 meter afstand houden en bij klachten thuis blijven.


Deze open sessies waren 1 van de eerste ideeën die ik had voor Mediteren Op Texel en ik heb er lang mee moeten wachten maar nu is het dan eindelijk zover!

En ik moet toegeven, ik vind het best spannend en ben dan ook best wel een beetje zenuwachtig maar dat mag, toch?


Wat bedoel je dan met die 'Open Meditatie Sessies'? hoor ik je vragen.

Ik zal het uitleggen;


In de periode van 1 juni tot ongeveer eind september/oktober zal ik, zolang het weer het toelaat

1 tot 2 x per week op een mooie plek op Texel een begeleide meditatie aanbieden. En iedereen die interesse heeft, nieuwsgierig is mag meedoen. We gaan dus samen mediteren in de duinen, in het bos of op het strand.


Het is een geweldige mogelijkheid om kennis te maken of vertrouwder te worden met meditatie. Misschien is het voor jou de mogelijkheid om het nu echt regelmatiger te gaan doen. Het kan heel fijn zijn om ervaringen met anderen uit te wisselen en te zien dat mensen vanuit alle lagen van de samenleving mediteren. Maar het is vooral zó fijn om samen te mediteren, te voelen dat het krachtiger is en de vibratie hoger wordt wanneer je samen mediteert.


Deze open meditatie sessies zijn vrij bij te wonen, je hoeft je niet vooraf aan te melden. Er zijn geen kosten aan verbonden maar donaties zijn welkom. Ik zal je live begeleiden in een fijne meditatie omringd door de prachtige natuur van Texel. Wel moet je zelf zorgen voor een kussen/stoel en een lekkere deken of jas wanneer het kouder is zodat je lekker warm en comfortabel blijft.


Via social media en mijn website kondig ik de sessies aan en laat ik locatie en het tijdstip weten. De enige reden waarom een sessie niet door zal gaan is wanneer het regent en dat zal ik dan ook via social media communiceren, uiterlijk 1 uur van te voren.


De eerste open sessie zal zijn op vrijdagavond 5 juni om 20.00 uur bij het Boetje in De Nederlanden, nabij De Koog (afslag Paal 21)


De open sessies zijn voor iedereen. Of je nu ervaren bent of nog nooit eerder hebt gemediteerd.


Ben jij erbij?


Ik heb er heel veel zin in om dan nu toch eindelijk samen met jullie te gaan mediteren.

Nu hopen dat het mooi en droog weer blijft...
Ik hoop je te zien op 5 juni!


Namasté

Carolien 

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Een kleine moeite en je hoort als eerste de nieuwe ontwikkelingen, leest als eerste mijn nieuwe blog en kan als eerste de nieuwste meditaties beluisteren.

Je zult gemiddeld 1 bericht per maand ontvangen.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

WEGENS OMSTANDIGHEDEN  LIGGEN ALLE WERKZAAMHEDEN

VOOR ONBEPAALDE TIJD STIL klik hier voor meer info

bottom of page