top of page
  • Foto van schrijverCarolien

Een meditatie op maat.....? Ja!

In mijn vorige blog (De volgende stap) heb ik aandacht besteed aan de Open Meditatie Sessies die ik nu iedere week organiseer op het eiland. En deze keer wil jullie meer vertellen over de andere mogelijkheid die ik op dit moment aanbied, de meditaties op maat.


De naam geeft het eigenlijk al aan, deze meditaties zijn echt maatwerk en kunnen naar jouw wensen worden opgesteld. Inmiddels heb ik twee mooie voorbeelden die ik jullie kan geven om zo een idee te geven van de diversiteit aan mogelijkheden.


De eerste mogelijkheid is een geleide meditatie speciaal voor jou gemaakt. Dit doe ik aan de hand van een intake gesprek om duidelijk te krijgen wat jouw wensen zijn voor de meditatie. Op dit moment werk ik met iemand die moeite heeft om bij de kern van bepaalde emoties te komen. In ons intake gesprek hebben wij vastgesteld wat er wel is en waar de muur staat.

Via een geleide meditatie gaan we proberen verder te komen. De eerste stap is gezet met ook al mooie inzichten en nu ben ik de vervolg meditatie aan het uitwerken om de volgende stap te kunnen zetten in dit proces.


Zoals je ziet is dit een langer traject met meerdere meditaties om stapsgewijs verder te komen met waar deze persoon aan wil werken. Dit hoeft natuurlijk niet op deze manier. Misschien wil jij gewoon 1 fijne, gepersonaliseerde meditatie die je regelmatig kunt beluisteren zonder dat deze een ander doel dient dan een fijn moment van rust en stilte voor jezelf te creëren. En ook dat juich ik van harte toe want dat is toch waar mediteren om draait. Jezelf toestaan naar binnen te keren, tot rust te komen. Het jezelf gunnen, lief zijn voor jezelf. We weten allemaal dat dit vaak heel lastig is want niemand is kritischer op onszelf dan wijzelf....Een ander voorbeeld van een mogelijkheid is bedrijfsmatig. In samenwerking met Schoonheidssalon Laura Sipsma heb ik een aantal korte meditaties opgenomen waarmee zij bepaalde behandelingen in haar salon afsluit. Ook hier hebben wij gekeken naar wat zij belangrijk vindt in haar salon en welke wensen zij had voor deze afsluitende meditaties. Dan kun je denken aan bijvoorbeeld het thema of de lengte van de meditatie. Inmiddels gebruikt zij deze al enige tijd in haar salon en vinden zowel zij als haar cliënten het zo'n fijne toevoeging dat we er meerdere hebben gemaakt waaronder ook 1 in het Duits en 1 in het Engels.


Hopelijk heb je zo een idee kunnen krijgen van wat er mogelijk is met deze meditaties op maat. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen kijk dan even hier of neem contact met mij op. Dan kijken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.


Deze meditaties op maat neem ik op en jij krijgt dan het mp3 bestand in jouw bezit.


De introductieaanbieding op de homepage heb ik verlengd naar 1 september en geldt alleen voor particuliere meditaties.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


WEGENS OMSTANDIGHEDEN  LIGGEN ALLE WERKZAAMHEDEN

VOOR ONBEPAALDE TIJD STIL klik hier voor meer info

bottom of page